Kan jouw meter op 0?

UITNODIGING Digitale Bewonersavond
Donderdag 22 april

Geachte heer, mevrouw,

Nederland gaat van het aardgas af, dat staat vast. In de komende decennia zullen we met zijn allen, stap voor stap, overstappen op duurzame energie om onze huizen te verwarmen en voor een lekkere warme douche te zorgen. Ook de gemeente Molenlanden heeft de eerste stappen al gezet op weg naar een duurzame warmtevoorziening voor iedereen.

Als we allemaal meedoen en meedenken kan de teller echt op 0: duurzame energie en warmte die ons milieu niet meer belast. Daar gaan we voor!

Graag willen we alle kennis die we nu hebben over de overgang naar duurzame warmte met u delen! Maar we hebben ook gemerkt dat er bij de bewoners van de gemeente ook heel veel kennis aanwezig is. Wist u bijvoorbeeld dat het gebruiken van het water in de Lek en Linge als warmtebron voor ons douchewater een haalbare optie is? Zo is er veel kennis die we graag verzamelen en delen!

We willen u van harte uitnodigen om kennis met ons te delen. Want de overgang naar duurzaam kan alleen slagen als we dat samen doen.

Wilt u weten waar we nu staan in de gemeente Molenlanden? Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Weet u zelf meer of heeft u ideeën die u wilt delen met uw mede-Molenlanders en de gemeente? Doe dan mee en meld u aan voor de bewonersavond op 22 april.

Graag nodigen we u uit voor de Bewonersavond op donderdag 22 april. Deze bijeenkomst zal online plaatsvinden en zal van 19.30 tot 21.00 uur duren. De avond zal in het teken staan van informatie-uitwisseling. En verder willen we samen met u onderzoeken welke wijken of buurten het meest in aanmerking komen om als eerste te starten.

Tot donderdag 22 april, 19.30 uur.